Accueil du site Maître

Accommodatie of overnachting in Zuid-Frankrijk in de buurt van het strand van Agde, Cap d'Agde.

Accommodatie of overnachting in Zuid-Frankrijk in de buurt van het strand van Agde, Cap d'Agde.

In het zuiden van Frankrijk…. Verhuur in het zuiden van Frankrijk Vind uw vakantiehuis in het zuiden van Frankrijk: Corsica, de Provence, de Côte d'Azur, de… boek uw huur in deze prachtige regio's van Zuid-Frankrijk. Vakantiehuis Bessan en Béziers, Cap D'agde, Marseillan, Vars. de stranden van Zuid-Frankrijk zijn een vriendelijk welkom. fietspad. Kamer en accommodatie voor 1 persoon of gezinnen om te ontspannen. Huur een kamer per dag of voor 1 week goedkoop. een keuken om te delen met de vakantiegangers wonen zomer 2019 in het zuiden van Frankrijk, vlakbij de Middellandse Zee op de zandstranden.

Activiteiten in uw accommodatie: Keuken, TV-kamer, bar, Slaapkamer op de eerste verdieping, WC, Shower.ce, vlakbij de Middellandse Zee op de zandstranden.

Mas Olivier, in Bessan, 7 km van Cap d'Agde, biedt atypische en warme accommodatie. Goedkope accommodatie is gelegen in het hart van Bessan, een typische stad in het zuiden van Frankrijk. De kamers zijn voorzien van een douche, toilet en wastafel om te delen. Alle kamers in het huis zijn uitgerust met een mazet-concept van individuele slaapruimte. Een collectieve keuken met een oven, een koelkast voor uw voedsel. U kunt uw maaltijden in de gemeenschappelijke keuken nuttigen. Gratis TV en Wifi lounge. De luchthaven van Béziers-Cap d'Agde en het TGV-station zijn niet ver weg. Geniet van deze accommodatie te huur per nacht of per week. U kunt contact met ons opnemen: Informatie en reserveringen op 00 33 9 80 80 73 71 10 en 00 33 7 66 66 09 08 13 als u vanaf een vaste lijn belt. Als u met een mobiele telefoon belt: 33 9 80 80 73 71 71 10 en 33 7 66 66 09 08 13.